Παιδικές εκδηλώσεις στον ΙΑΝΟ

2019-02-25

Παιδικές εκδηλώσεις της τρέχουσας εβδομάδας Δευτ. 25/2-Σαβ. 2/3


Πρόκειται για :

1. Παρουσίαση παιδικού βιβλίου της Μαριάμ Πολυγένη, « Η Εριέττα και το Βιβλίο φαντασίας», εκδ. Σαΐτη, σε εικονογράφηση Μαριάννας Συμεωνίδη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις11:00 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Είσοδος Ελεύθερη.

Για παιδιά από 4 ετών και άνω.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μία αλλιώτικη ιστορία, γεμάτη φαντασία και δίψα για γνώση! Η Εριέττα, θεωρούσε τα βιβλία βαρετά κι αντιπαθούσε το διάβασμα, όταν όμως ξεκίνησε τα συναρπαστικά ταξίδια στις σελίδες του Βιβλίου Φαντασίας, όλα άλλαξαν! Ένιωθε πιο έξυπνη κι ανυπομονούσε για το επόμενο ταξίδι της! Υποσχέθηκε στον εαυτό της να μην αγνοεί πια τα βιβλία της και να περνά χρόνο μαζί τους. Ένα βιβλίο κατάλληλο για την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας, που βοηθά το παιδί να αντιμετωπίσει το διάβασμα ως βασικό μέσο κατάκτησης γνώσης και αξιών ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε: 

https://www.ianos.gr/events/mariam-poligeni-i-erietta-kai-to-vivlio-fantasias-ekd.html


2. Παρουσίαση παιδικού βιβλίου της Μάρως Θεοδωράκη Το μικρό μου κουβαράκι», σε εικονογράφηση Χρύσας Σπυρίδωνος, εκδ. Μίνωας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 12:00στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Είσοδος Ελεύθερη.

Για παιδιά από 3 ετών και άνω.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το νέο παραμύθι της συγγραφέως Μάρως Θεοδωράκη. Μια τρυφερή ιστορία για την πιο αγνή αγάπη, την αδελφική! Για όλα τα παιδιά που περιμένουν αδελφάκι.

Η ζωή του μικρού Λεωνίδα αλλάζει όταν εμφανίζεται ένα πολύτιμο δώρο για εκείνον: μέσα σε ένα ασπρόμαυρο χαρτάκι αποκαλύπτεται ένα μικροσκοπικό κουβαράκι-αδερφάκι. Ο ρόλος του μεγάλου αδερφού τον βάζει σε διλήμματα. Θα είναι αγόρι ή κορίτσι; Θα πρέπει να μοιράζεται το δωμάτιό του; Και η αγάπη της μαμάς και του μπαμπά; Θα μεγαλώσει ή θα μικρύνει;

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε: 

https://www.ianos.gr/events/marw-theodwraki-to-mikro-mou-kouvaraki-ekd.html 


3. Παρουσίαση παιδικού βιβλίου του Νικόλα Ρώσση, «Το ατρόμητο χαμόγελο», εκδ. Πατάκης, σε εικονογράφηση του Δημήτρη Φουσέκη. Είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς «Μυστήρια Χαμόγελα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 13:00 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Είσοδος Ελεύθερη.

Για παιδιά από 4 ετών και άνω.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Όταν ένας δράκος απειλεί το βασίλειο, το αγόρι -ο πιο γενναίος ιππότης του κόσµου- αναλαµβάνει να σώσει τους συµπολίτες του. Ακόµα κι αν αυτοί δε θέλουν! Γίνονται, όµως, αυτά τα πράγµατα µε το ζόρι; Ένα αγόρι, ο υπερήρωας σκύλος του, το τέρας της ντουλάπας κι ένας δράκος λύνουν τα πιο απίθανα µυστήρια. Ακολουθήστε τους στη νέα σειρά «Μυστήρια Χαµόγελα».

Για περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο: 

https://www.ianos.gr/to-atromito-xamogelo-0449579.html 


Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε: 

https://www.ianos.gr/events/nikolas-rwssis-to-atromito-xamogelo-ekd.html