Παιδικές εκδηλώσεις στον ΙΑΝΟ

2018-11-20

Παιδικές εκδηλώσεις της τρέχουσας εβδομάδας 19/11 - 25/11

Πρόκειται για:

1. Μουσικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα τηςmusicArte, «Κόκκινη κλωστή δεμένη σε ανέμη... μουσική» και «Ένα ταξίδι θα σε πάω», για παιδιά 6-9 και 9-12 ετών αντίστοιχα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 10:00 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Θέμα:

10:00-11:00 «Ένα ταξίδι θα σε πάω... Γαλλία» μέρος δεύτερο (για παιδιά 9-12 ετών)

11:00-12:00 «Η σταγόνα της βροχής» (για παιδιά 6-9 ετών)

Απαραίτητες οι τηλεφωνικές κρατήσεις θέσεων στο 6987300329 (Κατερίνα Παπαδάκου).

Δεκτές ομάδες έως 5 ατόμων, μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε: 

https://www.ianos.gr/events/musicarte-ena-taksidi-tha-se-paw-gallia-2-ekd.html


2. Παρουσίαση παιδικού βιβλίου-CD της Μαριλένας Καββαδά, Τρείς ευχές κρυμμένες σε κοχύλι, εκδ. Διάπλους, σε εικονογράφηση της Λιάνας Δενεζάκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 12:00 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Είσοδος ελεύθερη.

Για παιδιά από 4 ετών και άνω.

Η συγγραφέας θα υποδεχτεί στον ΙΑΝΟ μικρούς και μεγάλους φίλους με δημιουργικά παιχνίδια και εκπλήξεις. Στο CD του νέου αυτού παιδικού μιούζικαλ τη μουσική υπογράφει ο Βαγγέλης Γερμανός και τραγουδούν φιλικά οι: Δώρος Δημοσθένους,Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σπυριδούλα Μπάκα, Γιάννης Παλαμίδας, Μάνος Πυροβολάκης και Σαββέρια Μαργιολά. Συμμετέχει η χορωδία του Δημοτικού της Λεοντείου Σχολής Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε: 

https://www.ianos.gr/events/marilena-kavvada-treis-euxes-krummenes-se-kohili-ekd.html 


3. Παρουσίαση παιδικού βιβλίου της Ιωάννας Μπαμπέτα, Ο Βασιλιάς Λύκος, εκδ. Μεταίχμιο, σε εικονογράφηση της Μυρτώς Δεληβοριά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 13:00 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Η συγγραφέας Ιωάννα Μπαμπέτα σας περιμένει για να σας διασκεδάσει με τη μαγική ιστορία του βασιλιά λύκου. Σαν κάθε βασιλιάς που σέβεται τον εαυτό του έχει βάλει τα καλά του. Με τα καλά σας ή τα καθημερινά σας, αλλά με την πιο καλή σας διάθεση, ελάτε να διασκεδάσετε μαζί μας.

Στην παρέα μας θα είναι και εκπρόσωποι από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, για να μας ενημερώσουν για την προστασία του λύκου και τις δράσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε: 

https://www.ianos.gr/events/ioanna-mpampeta-o-vasilias-lukos-ekd.html 


Καλή μας διασκέδαση !!!