Παιδικές εκδηλώσεις στα βιβλιοπωλεία IANOS

2018-12-18

Πρόκειται για: 

1. Παρουσίαση ημερολογίου 2019 «#MAMA», μία συλλογική σύμπραξη 12 μαμάδων-bloggers. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 18:00 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Είσοδος ελεύθερη.

Πρόκειται για μια συλλογική σύμπραξη καθώς 12 μαμάδες-bloggers μοιράζονται ιδέες και σκέψεις ώστε όλο το 2019 η καθημερινότητα με τα παιδιά να γίνει ακόμα πιο όμορφη! Από μαμάδες για μαμάδες λοιπόν! Οι bloggers παραχωρούν τα έσοδα από τη συγγραφή των κειμένων στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Library4all, με σκοπό την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε: 

https://www.ianos.gr/events/12-mamades-bloggers-mama-imerologio-2019-ekd.html


2. Παρουσίαση Παιδικού Βιβλίου της Ειρήνης Μαρίας Τσουκάλη, Τα παλάτια των ασβών, εκδ. Θερμαϊκός, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 14:30 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Είσοδος ελεύθερη.

Για παιδιά από 4 ετών και άνω.

Ένα έμμετρο παραμύθι, παραλλαγή του «μύθου του Σπηλαίου» του Πλάτωνα, δοσμένη με κωμικά στοιχεία που απευθύνεται σε παιδιά μικρής ηλικίας και αναδεικνύει την αξία της κριτικής ικανότητας και της ελεύθερης σκέψης, χωρίς να «κουνάει διδακτικά το δάχτυλο».

Για περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο: 

https://www.ianos.gr/en/ta-palatia-ton-asvon-0452935.html

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε: 

https://www.ianos.gr/events/eirini-maria-tsoukali-ta-palatia-twn-asvwn-ekd.html


3. Υπογραφή Παιδικού Βιβλίου του Βασίλη Αλεξάκη , «Γιατί κλαις;», εκδ. Μεταίχμιο, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, 11:00-12:00, στο τμήμα Λογοτεχνίας του ΙΑΝΟΥ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Είσοδος ελεύθερη.

Μια τρυφερή και αποκαλυπτική ιστορία για τις εντάσεις που δημιουργούνται μεταξύ μιας μητέρας και ενός παιδιού υπό το βάρος της καθημερινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο: 

https://www.ianos.gr/giati-klais-0451711.htm

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε: 

https://www.ianos.gr/events/sungrafeis-apo-konta-vassilis-alexakis-ekd.html 


Καλή μας διασκέδαση !!!