Νονά έχεις γράμμα ...

2020-08-26

Είναι το πιο υπέροχο πράγμα που έχω γίνει νονά. Αλλά ήμουν και τυχερή. Βάφτισα ένα παιδάκι που μεγαλώνοντας βλέπω πόσο πολύ ταιριάζω μαζί της. Είναι ένα παιδάκι που βοηθάει, που είναι καλοπροαίρετο,, που σε καταλαβαίνει, που δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ, που με ακούει, που δεν ζηλεύει, που πάντα κάθεται μαζί μου, που με έχει βοηθήσει με τα μικρά μου όσο κανείς άλλος, με νιώθει όταν έχω κουραστεί και με αγαπάει. 

Μακάρι να μπορούσα να της προσφέρω ότι έχει μέσα στην καρδιά της και να είμαι πάντα εκεί. ΑΝ και δεν θα με χρειάζεται διότι είμαι χίλια τα εκατό σίγουρη ότι θα τα καταφέρει ... και εγώ θα είμαι εκεί να καμαρώνω ...

Της φωνάζω, την μαλώνω και γελάει και μου λέει νονάαααα έχεις πλάκα... και καταλήγουμε να γελάμε !!!

Πέρασα μαζί της 3 καλοκαίρια και ένα εγκλεισμό λόγω covid και κάθε φορά που σκέφτομαι ότι θα πάω σπίτι και δεν θα είναι εκεί ... μου λείπει !!! Κοροϊδεύουμε η μία την άλλη και πάλι γελάμε ... είναι πολύ σπουδαίο και όμορφο να αγαπάς κάποιον και να σου λείπει. 

Σήμερα είχα τόσο όρεξη λοιπόν για μαγείρεμα και μου λέει "νονά θα σου γράψω κάτι" "Αννη μην γράψεις χαζομάρες στο λέω" "Όχι καλή μου νονά" 

Και έγραψε αυτό ... 


Της αφιερώνω λοιπόν και εγώ αυτό ...

        Άννη μου σε αγαπώ πολύ, είσαι το παιδάκι μου το τρίτο, και πάντα μα πάντα θα είμαι εδώ για σένα χωρίς δικαιολογίες και γιατί. Είμαι πολύ περήφανη για εσένα και ξέρω ότι θα τα καταφέρεις διότι είσαι έξυπνη και όμορφη (σαν την νονά σου :-)

Στα γράφω για να μην ξεχάσεις ποτέ αυτά που νιώθω ούτε να έχεις ποτέ αμφιβολίες...

Να έχεις μία όμορφη και γελαστή ζωή... και όταν πια μεγαλώσεις και ωριμάσεις να κρατήσεις πάντα μέσα σου, το τωρινό χαμόγελο σου !!!

Να μην απολογηθείς ποτέ για αυτό που είσαι ή για αυτό που θέλεις, να το διεκδικείς και να το παίρνεις. Σου αξίζει όλος ο κόσμος !!! 


Σ' αγαπώ πολύ ξινούλα μου ...

Η 2η μαμά σου 

Υ.Γ. το φούτερ το παρήγγειλα για μέναααααααααα !!!!