Η 10η ιστορία μας

2019-03-19

Μια ιστορία στενόχωρη από μία μανούλα ηρωίδα που παλεύει με τους δικούς της δαίμονες ... εύχομαι να βρει την γαλήνη που της αξίζει !!!


Σε πολύ μικρή και τρυφερή ηλικία δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο μου τον αδερφό τον μεγάλο!! Κάποιο βράδυ που κοιμόμουν ήρθε και με χάιδεψε στο στήθος, εγώ πάγωσα και δεν ήξερα τι γινόταν, γιατί απλά είχα παγώσει. 

Αυτό έγινε και το επόμενο βράδυ και το επόμενο και εγώ απλά φοβόμουν και ντρεπόμουν, δεν ήξερα τι να κάνω απλά καθόμουν ακίνητη, δεν έπαιρνα ούτε ανάσα. Δεν κουνιόμουν καν. Περίμενα να τελειώσει και παρακάλαγα να φύγει γρήγορα από κοντά μου....

Μετά από λίγο καιρό το είπα στην μαμά μου, εκείνη δεν μου είπε τίποτα δεν μου μίλησε. Το μόνο κάλο είναι ότι ο αδερφός μου δεν με ξανά πείραξε ποτέ!!

Όμως εμένα ποτέ δεν μου μίλησε κανείς, δεν μου εξήγησε το γιατί; δεν με ρώτησε ποτέ κανείς για το πως ένιωσα και για το πως νιώθω. Μετά από τόσα χρόνια δεν επιτρέπω στον αδερφό μου να με αγκαλιάζει δεν θέλω να έχω πολλά πολλά μαζί του!!!

Θυμάμαι από μικρο κοριτσάκι που έδερνε την μαμά μου και την μάζευαν λιπόθυμη οι γείτονες που τρέχαμε με τον δίδυμό αδερφό μου και τους φωνάζαμε, κλαίγαμε πάνω από την μαμά μας και όταν γινόταν καλά εκείνη έψαχνε να τον βρει για να τον φέρει πίσω, παιδί της βλέπεις και αυτό!!!

Εγώ όμως δεν τον ήθελα στο σπίτι μας γιατί όλο φασαρίες έκανε και έδερνε συχνά την μαμά μου ακόμα και τον πατέρα μου είχε χτυπήσει. 

Τα χρόνια πέρναγαν και εμείς επιτελούς μεγαλώναμε και πλέον είχαμε την δύναμη να μιλάμε οι καβγάδες σταμάτησαν όταν πλέον ο αδερφός μας έφυγε από το σπίτι.

Εμένα όμως όλα αυτά μου έμεινα χαραγμένα μέσα στην ψυχή μου. Θυμάμαι όταν γνώρισα τον άντρα μου, όταν κάθισα και του μίλησα για την ζωή μου, του είχα πει ότι θέλω να με πάρει μακριά και να φτιάξει ένα σπίτι που να έχει ψηλάαααα κάγκελα, να μην μπορεί κανείς να με πειράξει!!!

Τώρα πλέον στα 36 μου και με 3 παιδάκια είμαι ποιο δυνατή, όλα αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ όμως, τα αφήνω πίσω γιατί έτσι πρέπει. 

Μαθαίνω στα παιδιά μου να σέβονται το σώμα τους να μην φοβούνται τίποτα και κανέναν, να διεκδικούν πάντα το δίκιο τους, και ότι εγώ είμαι η μάνα τους και θα είμαι πάνταααα δίπλα τους !!!

Στήριγμα πάντα στη ζωή μου για πολλά πράγματα που έχω περάσει είναι ο άντρας μου, αυτός ξέρει τα πάντα για εμένα ... και τον ευχαριστώ που είναι κοντά μου!!!


Σε ευχαριστώ τόσο πολύ που μοιράστηκες ένα τόσο βαθιά κριμένο σου μυστικό, και σου εύχομαι να φύγουν για πάντα από μέσα σου να ξεριζωθούν σαν να μην έγιναν ποτέ !!! 

Σε φιλώ 

Ειρήνη