Είδαμε - Ακούσαμε

 

1. Παρουσίαση παιδικού βιβλίου της Σοφίας Σωτηρίου, Νάρκισσος και Δάφνη, εκδ. Βεργίνα σε εικονογράφηση Χριστίνας Αυδίκου. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 11:00 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Μπορείτε να βρείτε παιδικά βιβλία για όλες τις ηλικίες και με μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε μαζί με τα παιδάκια σας ή να πάτε δώρο σε κάποιο πάρτι που ήδη έχουν ξεκινήσει. Τι πιο ωραίο από ένα καλό βιβλίο ?

Περίληψη - Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θερμαϊκός το βιβλίο της Λυδίας Μουτάφη με τίτλο «Το κυνήγι του λουκουμά». Πρόκειται για ένα παιδικό βιβλίο που απευθύνεται σε ηλικίες 9-12 ετών, γεμάτο χρώματα και περιπέτειες που τρέχουν σαν γάργαρο νερό. Η μέρα ξεκινά και η μικρή Ναυσικά, ένα κορίτσι που αγαπά την περιπέτεια, βλέπει να περνά έξω απ'...

Μια ημέρα αφιερωμένη στο παιδί, γεμάτη δημιουργικές συναντήσεις και δράσεις για όλη την οικογένεια!

Ο ΙΑΝΟS είναι από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού !!! https://www.ianos.gr

Το Σαββατοκύριακο 29 Σεπτεμβρίου 2018 και 30 Σεπτεμβρίου 2018 εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (το τελευταίο σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου εκάστου έτους) η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία του κράτους είναι ελεύθερη.

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν στη Θεσσαλονίκη, οι δεινόσαυροι έρχονται στην Αθήνα.