Είδαμε - Ακούσαμε

 

Μια ημέρα αφιερωμένη στο παιδί, γεμάτη δημιουργικές συναντήσεις και δράσεις για όλη την οικογένεια!

1. Παρουσίαση παιδικού βιβλίου της Σοφίας Σωτηρίου, Νάρκισσος και Δάφνη, εκδ. Βεργίνα σε εικονογράφηση Χριστίνας Αυδίκου. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 11:00 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Μπορείτε να βρείτε παιδικά βιβλία για όλες τις ηλικίες και με μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε μαζί με τα παιδάκια σας ή να πάτε δώρο σε κάποιο πάρτι που ήδη έχουν ξεκινήσει. Τι πιο ωραίο από ένα καλό βιβλίο ?

Περίληψη - Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θερμαϊκός το βιβλίο της Λυδίας Μουτάφη με τίτλο «Το κυνήγι του λουκουμά». Πρόκειται για ένα παιδικό βιβλίο που απευθύνεται σε ηλικίες 9-12 ετών, γεμάτο χρώματα και περιπέτειες που τρέχουν σαν γάργαρο νερό. Η μέρα ξεκινά και η μικρή Ναυσικά, ένα κορίτσι που αγαπά την περιπέτεια, βλέπει να περνά έξω απ'...

Ο ΙΑΝΟS είναι από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού !!! https://www.ianos.gr

Το Σαββατοκύριακο 29 Σεπτεμβρίου 2018 και 30 Σεπτεμβρίου 2018 εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (το τελευταίο σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου εκάστου έτους) η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία του κράτους είναι ελεύθερη.

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν στη Θεσσαλονίκη, οι δεινόσαυροι έρχονται στην Αθήνα.